2010. október 18., hétfő

Tópark

Bérlő: Tópark Sales
Bérlő profilja: Ingatlanbérbeadás
Irodaház: Roosevelt 7/8
Belsőépítész: Tópark Designer csapat


  Ismét a Roosevelt 7/8 irodaházban, és ismét nem egy ’szabvány’ irodahelyiségben jártunk. A Tópark nevet kevesen nem ismerik – legalábbis fővárosunkban, tekintettel a jelentős marketing kampányukra az elmúlt évek folyamán. Az információs központjukba mutatunk rövid betekintést.


  Az irodát valójában egy, a Roosevelt térre néző üzlethelyiség területén alakították ki, ami nem véletlen, hisz így az értékesítési cél azonnal nyilvánvalóvá válik. Kényelmes fotelek, elegáns berendezés, kellemes halovány világítás és értékesítési prospektusok mindenhol – az ember úgy érzi felsőkategóriás utazási irodában ül – csupán itt évekre utaztatnak, a Törökbálinti-tó szomszédságába. 


 A teljes területet dominálja egy makett, amely bemutatja a Tópark komplexum valamennyi ütemét. Gombokkal irányítható a különböző részek megvilágítása, így segítve a leendő bérlőknek és tulajdonosoknak megítélni a projekt valós méreteit és végső állapotát. A makett mellet van egy másik is, amely szinte a teljes irodaterületen át elnyúlik, és a leendő passzázst ábrázolja, megmutatva a jövőbeni Tópark-lakók mindennapjait.

 

A munkaállomások a terület hátsó részén húzódnak végig; innen intézi a bérbeadó csapat a hívásokat és írják az ajánlatokat. Kevés személyes tárgy található az asztalokon, sugallva azt, hogy itt a munka az elsődleges (ennek ellenére egy golfszett el van rejtve az irattárolók közt, jó idő esetére indulásra készen).



Az irodának tulajdonképpen a fent említett makett és a lila szín a legfőbb különlegessége, de emellett az ott dolgozók beszámoltak arról a jelenségről is, amely szerint az utcáról rendszeresen betérnek turisták és járókelők egy ebéd vagy csésze kávé reményében. A terület kialakítása valóban egyfajta lounge hangulatot áraszt, az Olaszországból hozatott álló- és asztali lámpák, fotelok illetve asztalok modern és letisztult környezetet eredményeznek. Összességében egy minőségi és rendkívül kiemelkedő elhelyezkedésű értékesítési irodához volt szerencsénk a Tópark Információs Központ meglátogatásával.



További képek:




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése