2010. szeptember 1., szerda

Provice Professional Services

Bérlő: Provice Professional Services
Bérlő profilja: Üzleti és Informatikai Tanácsadás
Irodaház: Szépvölgyi 41. Irodaház



Nagy szerencsénk volt a Provice-szal, mivel ez volt az első cég, amellyel kapcsolatba léptünk és egyből beleegyeztek, hogy bemutassuk az irodájukat itt a blogon. Ráadásul van is mire büszkének lenniük, mert vagány industrial – loft berendezést varázsoltak a Szépvölgyi Irodaparkban található irodájukba.

Cser Lilla marketingvezető fogadott minket. Egyből láttuk, hogy jó időpontot választottunk a fotózásra. Nem volt nagy nyüzsgés, munkaidő lévén a tanácsadók nem az irodában, hanem ügyfeleiknél voltak.

A képekből egyértelműen átjön az iroda hangulata: látszódnak a nagy terek, a loft elrendezéssel összehangolt indusztriális jelleg, melyet beágyaztak a kék-fehér színvilágba. A kialakítás viszonylag egyszerű: open-space elrendezésben dolgoznak az alkalmazottak, a vezetőknek jut egy különálló szoba, valamint az iroda másik végében van két üvegfalú tárgyaló, egymás tetején. Ezeken kívül, a nyitott folyosóról csak egy konyha és szerverszoba nyílik.


Érdeklődésünket nyílván felkeltette az egyik használaton kívüli tárgyalóban található kínzópad. Valójában valami nyújtópadról van szó, ami rendkívül jó felfrissülést tud jelenteni a denevérek életmódját kedvelő kollegáknak.


Az iroda nagyon világos. Nagyszerű dolog, hogy meghagyták a több mint 4 méteres belmagasságot, és nem rondították el holmi álmennyezettel. Így jól be tudták illeszteni a fémes – színpadtechnikát idéző elemeket, amelyek remekül illenek a kék-fehér összhatáshoz.

Jól bántak a térrel is: az üvegfalak nem csak ahhoz járulnak hozzá, hogy természetes fény bőven jusson mindenhova, hanem segítenek abban, hogy ne törjön meg a loft-jelleg a tárgyalóknál és a vezetők szobájánál.

Én azt mondom, szívesen dolgoznék a Provice irodájához hasonlóban. Meglátásom szerint, csak olyan hibát lehetne felfedezni a tervezésben, hogy nemigen gondoltak a telefonjukon néha hangosan beszélő kollegákra. Az irodában ugyanis képtelenség elbújni a nyitott terek ilyen mértékű dominanciája miatt, illetve ugyancsak feltűnt, hogy az irodába látogató ügyfelek a munkaterületen keresztül jutnak el a tárgyalókba valamint a vezetőkhöz. Bár – látva a magas minőséget mindenfelé – lehet, hogy ez a döntés a tervezésben teljesen tudatos volt.

További képek:





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése